Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Malo smo se igrali sa 306-icama............
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Neki dan mi prijatelj uzeo sub Pineer 306-C kao u mene u passatu,pa reko da malo probamo kako bi hlupala dva sub-a zajedno.Povezali smo ih u paralelu i bridovali..........rezultat je=grmi hlupa trese,nenormalno drobi,pa bi u skorijoj buducnosti moj gepek mogao da bude popunjen sa dvije 306-ce,i mogao bi se mozda pojaviti na db-dragu...........Icon_cool

Evo i slika moga(lijevi) i od frenda (desni)................

[attachment=8947]

[attachment=8948]

[attachment=8949]

Evo i jedan clip..............

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
mogu mislit kako Hlupaju
Kako li svira ona svetlo plava kutija sa onako MALIM otvorom za bass reflex??????????????
jediniproblem kutija
dulegti Wrote:Kako li svira ona svetlo plava kutija sa onako MALIM otvorom za bass reflex??????????????

Pa malo je slabija od lijeve,al nije ona jos gotova bice isti port ko u lijeve no sikiriki-to je samo bila proba...........
dulegti Wrote:Kako li svira ona svetlo plava kutija sa onako MALIM otvorom za bass reflex??????????????

slomi Icon_mrgreen

ovo je najbolji nacin za brzo przenje wooferaIcon_wink
slomi Icon_mrgreen

ovo je najbolji nacin za brzo przenje wooferaIcon_wink
[/quote]

I sad rade punom parom-nadajmo se da ih nece sprzit barem jos neko vrijeme dok iscefimo.............Icon_mrgreen
Icon_sadIcon_sadIcon_sad
Icon_sadIcon_sadIcon_sad
Icon_sadIcon_sadIcon_sad

Icon_cryIcon_cryIcon_cry
Icon_cryIcon_cryIcon_cry
Icon_cryIcon_cryIcon_cry
PA kad vec niste imali porotva normalnih trebali ste kompresione kutije napraviti
Bekir_SA Wrote:Icon_sadIcon_sadIcon_sad
Icon_sadIcon_sadIcon_sad
Icon_sadIcon_sadIcon_sad

Icon_cryIcon_cryIcon_cry
Icon_cryIcon_cryIcon_cry
Icon_cryIcon_cryIcon_cry

potpisujem
Bekir_SA Wrote:Icon_sadIcon_sadIcon_sad
Icon_sadIcon_sadIcon_sad
Icon_sadIcon_sadIcon_sad

Icon_cryIcon_cryIcon_cry
Icon_cryIcon_cryIcon_cry
Icon_cryIcon_cryIcon_cry
POTPIS!!!
Kanalizaciona PVC cijev fi75 , nije ni 2 marke...
Deyo Wrote:Kanalizaciona PVC cijev fi75 , nije ni 2 marke...

Pa ja imam cijev fi100,al drug mora jos da postavi,ja neznam sta je tu tesko skontat......................Icon_question
Drug jeli sa wooferima sve OK ?? jeste li pokuĊĦavali spojiti na MacAudio od Sanjina ??
eh prvo ja sam onaj sto nema 2km za port :D.Port ce se postavit kad se bude muzika spajala.Koki jos jednom hvala za uslugu i za bassove rade extra svaka cast nisi previse obeco.A za ono trudim se da to sto prije rijesim.Nismo jos spajali na moje pojacalo ali mislim da cu to uradit za par dana :D
Pages: 1 2
Reference URL's