27-08-2008, 04:54 PM
Posto vidim da mi je ona tema zakljucana, otvaram novu... u prosloj sam se predstavio , a dosta vas znam ovdje... inace nisam novi clan ali bih sada da prestavim svoju novu vozilicu..
Renault Clio 1.2 TCE 101 KS + 5 KS i 6 Nm overboosta pri punom gasu u drugoj trecoj i cetvrtoj brzini(auto mora biti na 4500 rpm ) ...
evo slikica
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
inace nisam nesto sto se slikanja tice...
Sto se stylinga tice nikada nisam bio neki ljubitelj toga..
u planu je spustanje, jer je fakat previsok , farbanje plastika u boju auta , farovi sa socivima + xenoni a felge nekada na proljece.
Sto se tice motora cipuje se na pravo puno konja , samo ne znam koliko je sigurno to, turbina puse 0,7 pa je kazu izvodivo , cekam nekoga da to uradi pa da vidim i ja kako sta gdje
pozdrav
Cenga
Renault Clio 1.2 TCE 101 KS + 5 KS i 6 Nm overboosta pri punom gasu u drugoj trecoj i cetvrtoj brzini(auto mora biti na 4500 rpm ) ...
evo slikica
inace nisam nesto sto se slikanja tice...
Sto se stylinga tice nikada nisam bio neki ljubitelj toga..
u planu je spustanje, jer je fakat previsok , farbanje plastika u boju auta , farovi sa socivima + xenoni a felge nekada na proljece.
Sto se tice motora cipuje se na pravo puno konja , samo ne znam koliko je sigurno to, turbina puse 0,7 pa je kazu izvodivo , cekam nekoga da to uradi pa da vidim i ja kako sta gdje

pozdrav
Cenga