Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ponovo :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Posto vidim da mi je ona tema zakljucana, otvaram novu... u prosloj sam se predstavio , a dosta vas znam ovdje... inace nisam novi clan ali bih sada da prestavim svoju novu vozilicu..

Renault Clio 1.2 TCE 101 KS + 5 KS i 6 Nm overboosta pri punom gasu u drugoj trecoj i cetvrtoj brzini(auto mora biti na 4500 rpm ) ...
evo slikica

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

inace nisam nesto sto se slikanja tice...

Sto se stylinga tice nikada nisam bio neki ljubitelj toga..
u planu je spustanje, jer je fakat previsok , farbanje plastika u boju auta , farovi sa socivima + xenoni a felge nekada na proljece.

Sto se tice motora cipuje se na pravo puno konja , samo ne znam koliko je sigurno to, turbina puse 0,7 pa je kazu izvodivo , cekam nekoga da to uradi pa da vidim i ja kako sta gdje Smile

pozdrav
Cenga
Bice to aBd sve dobro..samo polako..
nke je sa srecom nova vozilica Wink
pozdrav prijatelju, fina vozilica narucito mi se svidja ovaj novi renaultov motorcic.
Fin autic neka je sa srecom!
hvala hvala
a motor je fantastican... predobar ... stvarno nemam rijeci ono ispunio mi je sva ocekivanja...potrosnja je oko 8 , 9 litara po gradu , ostrije voznje na otvernoj izmedju 5 i 7... isto zavisno o tome kako se vozi
neka je sa srecom
lijep jokli, nek ti je sretan :D

kakav je u poređenju sa pugom, jel bolji :D
fina strojkaIcon_wink
a lijep je nema sta !:D
Dobar Clio.........samo ga i dobro cuvaj..........
Imaš ti još neko auto u familiji, pravo koliko se sjećam :D
Fin autic neka je sa srecom!
ooooCenga eto te opet sa nama Wink
super je autic i neka ti je sa srecom da ga u zdravlju poderes
Pages: 1 2
Reference URL's